Verbouwing van uw woning in Zoutelande

 

  • De oorsprong van bouwbedrijf Geertse ligt al in 1900
  • Verbouwen van woningen en panden voor bedrijven en particulieren
  • Een succesvol verbouwproject begint met een goed ontwerp
  • Gespecialiseerd in de realisatie van constructiewerkzaamheden
  • Materialen van een hoogwaardige kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Aangesloten bij BouwGarant: hét keurmerk in de bouw

Bij de verbouwing van uw woning in Zoutelande komt een heleboel kijken. Deze verbouwing laat u dan natuurlijk ook het liefste over aan een professioneel en ervaren bedrijf. Bouwbedrijf Geertse is zo een bedrijf. Wij werken niet alleen met de beste materialen, maar hebben ook de beste mensen in dienst. Voor verbouwingen zijn niet alleen particulieren, maar ook bedrijven bij ons aan het juiste adres. Samen maken we van deze verbouwing een groot succes.

Verbouwing woning Zoutelande
Verbouwing woning Zoutelande

 

Verbouwing woning Zoutelande: starten met een goed ontwerp

Is uw huidige keuken te klein geworden? Wilt u liever een wat ruimere zithoek? Of willen de kinderen meer ruimte om te spelen? Voor elke verbouwing aan uw woning in Zoutelande zit u bij Bouwbedrijf Geertse helemaal goed. Om wat voor bouw- of verbouwtraject het ook gaat? Wij starten altijd met een goed ontwerp. De verbouwing tekenen we uit met ons softwareprogramma. En op basis hiervan kunnen we gaan produceren. Want goed meet- en tekenwerk is onmisbaar. Hierdoor weet zowel u als wij gedurende de hele verbouwing waar we aan toe zijn.

Voor verbouwingen en nieuwbouwtrajecten

Bij ons bent u niet alleen voor de verbouwing woning Zoutelande aan het juiste adres. Ook nieuwbouwprojecten, prefab cascobouw, houtskeletbouw, het vervangen en het plaatsen van kozijnen, aan- en uitbouw pakken wij met beide handen aan.

Bent u benieuwd wat wij voor de verbouwing van uw woning in Zoutelande kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een kennismakingsgesprek bij u thuis bespreken we graag de voordelen.