Prefab woning Zeeland – prefab opbouw woning Walcheren

  • Een erg korte bouwtijd
  • De kwaliteit van een prefab woning is erg constant
  • Weinig overlast
  • Kleine kans op lekkages
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Minder last van verbouwingsrommel
  • Gunstige prijs

Een prefab woning, ook wel geprefabriceerde woning genoemd, is een woning waarvan de belangrijkste componenten niet op de bouwplaats worden gefabriceerd, maar kant-en-klaar worden aangeleverd vanuit de fabriek. Uw prefab woning in Zeeland of uw prefab opbouw woning in Walcheren kan zowel in hout als in beton geprefabriceerd worden. Welk materiaal voor uw prefab woning of opbouw woning het meest geschikt is? Dat is afhankelijk van verschillende zaken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

aPrefab woning Zeeland – prefab opbouw woning Walcheren
Prefab woning Zeeland – prefab opbouw woning WalcherenVoordelen prefab woning Zeeland – prefab opbouw woning Walcheren

Het allergrootste voordeel van het laten maken van een prefab woning in Zeeland of een prefab opbouw woning in Walcheren is de verkorting van de bouwtijd. Met een prefab woning hoeven we namelijk niet of nauwelijks rekening te houden met het weer. De kwaliteit van een prefab woning wordt gegarandeerd doordat ze geproduceerd worden onder strenge kwaliteitsbewaking. En wanneer de kant-en-klare muren op de bouwplaats arriveren, gaat de montage ontzettend snel. In slechts enkele weken is de klus geklaard.

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf Geertse?

Wij zijn natuurlijk niet het enige bouwbedrijf voor het realiseren van uw prefab woning in Zeeland of uw prefab opbouw woning in Walcheren. Maar we zijn wel een bouwbedrijf dat zowel voor bedrijven als voor particulieren diverse voordelen te bieden heeft. Wij zijn een bedrijf met een jarenlange ervaring en met professionele vakmensen in dienst. We werken uitsluitend met de beste materialen en dat allemaal voor concurrerende prijzen. Korte lijnen en vakkundigheid staan bij ons centraal.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij BouwGarant. Dit is het keurmerk in de bouwsector. Hierdoor weet u dat u bij ons verzekerd bent van een ervaren en professioneel bedrijf. Een bedrijf dat de zaakjes op orde heeft.