Bouwbedrijf Vlissingen

  • Een goede ontwerp- en bouwtekening
  • Verbouwingen
  • Nieuwbouwprojecten en prefab cascobouw
  • Voor aan- en uitbouw
  • Renovatiewerkzaamheden
  • Houten, kunststof en aluminium kozijnen
  • Gevelelementen

Bouwbedrijf Geertse is hét bouwbedrijf Vlissingen. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere bovengenoemde constructiewerkzaamheden. Constructiewerkzaamheden die we zowel voor particulieren als voor bedrijven uitvoeren. Ook hebben we al veel mooie vakantiebouwprojecten op vakantieparken bij ons in de omgeving mogen realiseren. U leest het al: bij bouwbedrijf Vlissingen bent u voor uiteenlopende werkzaamheden aan het juiste adres.

 

Bouwbedrijf Vlissingen
Bouwbedrijf Vlissingen

 

De voordelen van bouwbedrijf Vlissingen

Wij zijn natuurlijk niet het enige bouwbedrijf in Vlissingen. Maar we zijn wel een bouwbedrijf dat zowel voor particulieren als voor bedrijven diverse voordelen te bieden heeft. De oorsprong van Bouwbedrijf Geertse ligt al in 1900. Hierdoor kunnen en mogen we wel spreken van een bouwbedrijf met een jarenlange ervaring. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en de beste mensen. En dat allemaal voor concurrerende prijzen. Korte lijnen en vakkundigheid staan bij ons centraal.

Bouwbedrijf Vlissingen is aangesloten bij BouwGarant. Hét keurmerk in de bouwsector. Hierdoor weet u dat u bij ons verzekerd bent van een ervaren en professioneel bedrijf. Een bedrijf dat de zaakjes op orde heeft.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Of u bouwbedrijf Vlissingen nou nodig heeft voor het vergroten van uw slaapkamer, voor het vervangen van uw kozijnen, voor een aanbouw of uitbouw of voor een compleet nieuwe woning of bedrijfspand: wij helpen u graag met elke klus.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag onze uitgebreide mogelijkheden met u.