Prefab dakkapel Axel

 

  • In één dag geplaatst
  • Weinig overlast
  • Kleine kans op lekkages
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Minder last van verbouwingsrommel
  • Gunstige prijs

 

Bovenstaand een aantal voordelen van een prefab dakkapel. Bij een prefab dakkapel worden alle onderdelen vooraf in onze werkplaats in Vrouwenpolder gemaakt. Ook zetten we deze onderdelen al in elkaar, zodat uw prefab dakkapel Axel al kant-en-klaar geleverd wordt. Een prefab dakkapel Axel is inclusief houten plaat aan de binnenzijde, isolatie, gevelbekleding en dakbedekking.

 

Prefab dakkapel Axel
Prefab dakkapel Axel

 

Prefab dakkapel Axel – onze specialisatie

Wij van Bouwbedrijf Geertse zijn gespecialiseerd in prefab, waaronder de prefab dakkapel Axel. Prefab staat voor prefabricage. Doordat wij de dakkapellen voor het bouwproces in de werkplaats maken, zijn ze van een hogere kwaliteit dan producten die op de bouwplaats zelf gemaakt worden. En u als klant heeft natuurlijk minder last van de verbouwingsrommel.

Een van de voordelen van een prefab dakkapel is dat de bouwtijd op uw dak of perceel minder lang duurt doordat de onderdelen bij ons in de werkplaats al gereedgemaakt zijn. Zo plaatsen we een complete dakkapel in één keer, en duurt de bouw zo kort mogelijk. Eventuele hinder die u ondervindt aan de bouwperiode is hierdoor ook gering.

 

Neem direct contact met ons op

Wilt u meer weten over onze diensten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een prefab dakkapel Axel in uw specifieke situatie? Maak direct een afspraak met de bouwspecialisten van Bouwbedrijf Geertse. Bel 0118-591320, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Als u uw gegevens achterlaat via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.