Prefab dakkapel Middelburg

  • Een dakkapel zorgt voor extra woonruimte. Het zorgt voor extra beloopbaar vloeroppervlak, waar eerst alleen een schuin dak was.
  • Een dakkapel brengt extra licht in uw woning. Een dakkapel brengt zon binnen en maakt uw zolder geschikt om in te richten als slaapkamer, werkkamer of logeerkamer.
  • Een dakkapel werkt als meerwaarde voor uw woning. Zowel aan de binnen- en buitenkant als bij een eventuele verkoop.

Een dakkapel biedt dus vele voordelen. Helemaal wanneer u kiest voor een prefab dakkapel Middelburg van Bouwbedrijf Geertse. Een prefab dakkapel wordt in één dag geplaatst, waardoor u weinig last heeft van verbouwingsrommel en andere overlast. De bouwtijd op uw dak of perceel duurt minder lang doordat de onderdelen bij ons in de werkplaats al gereedgemaakt zijn. Met prefab heeft u weinig kans op lekkages en kiest u voor een hoog afwerkingsniveau. En dat allemaal voor een gunstige prijs.

 

Prefab dakkapel Middelburg
Prefab dakkapel Middelburg

 

Prefab dakkapel Middelburg – wat is het eigenlijk?

Prefab is een term die we in de bouwwereld steeds vaker voorbij horen komen. Maar wat is het nou eigenlijk precies? Prefab staat voor prefabricage. Het is een manier van bouwen waarbij de materialen en elementen van tevoren pasklaar gefabriceerd worden in onze eigen werkplaats. Daarna worden deze naar de bouwplaats getransporteerd om verwerkt te worden. Uw prefab dakkapel Middelburg is dus kant-en-klaar. Hij hoeft alleen nog maar geplaatst te worden.

 

De voordelen van Bouwbedrijf Geertse in Middelburg

Bouwbedrijf Geertse is vast niet het enige bedrijf dat een prefab dakkapel in de regio Middelburg levert en plaatst. Maar wij zijn wel het enige bedrijf waarvan de oorsprong in 1900 ligt. We zijn een echt en hecht familiebedrijf dat uitsluitend werkt met vakmensen. Vakkundigheid, kwaliteitsmaterialen, korte lijnen en scherpe prijzen staan bij ons centraal.

Prefab dakkapel Middelburg bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.