Kunststof kozijnen Westkapelle

 

  • Duurzaam materiaal wat zorgt voor een lange levensduur
  • Kunststof kozijnen Westkapelle zijn KOMO gecertificeerd
  • Kunststof werkt isolerend
  • Zeer milieuvriendelijk en grotendeels recyclebaar
  • Eenvoudig te onderhouden, omdat ze niet geschilderd hoeven te worden
  • In elke gewenste kleur verkrijgbaar
  • Weersbestendig: zowel warmte als vocht hebben geen invloed op het materiaal

 

Zoals u hierboven leest, zijn de voordelen van kunststof kozijnen ten opzichte van de houten of de aluminium variant vrij groot. Kunststof kozijnen Westkapelle zijn in verschillende afwerkingen verkrijgbaar. In glad kunststof of met houtnerf. In het laatste geval heeft u het authentieke karakter en de warmte uitstraling van het houten kozijn en de voordelen van de kunststof variant.

 

Kunststof kozijnen Westkapelle
Kunststof kozijnen Westkapelle

 

Houten kozijnen vs. kunststof kozijnen Westkapelle

Waar kunststof kozijnen vroeger een soort van ‘plastic’ uitstraling hadden, zijn ze tegenwoordig nauwelijks tot niet meer te onderscheiden van houten kozijnen. Kunststof kozijnen hebben dus eigenlijk alleen maar voordelen. Dus wat let u nog om kunststof kozijnen aan te schaffen? Voor uw kunststof kozijnen Westkapelle bent u bij Bouwbedrijf Geertse aan het juiste adres. Dé juiste kozijnsoort om uw huidige kozijnen te vervangen of als kozijnen te plaatsen in een nieuwe woning of bedrijfspand.

 

De voordelen van Bouwbedrijf Geertse in Westkapelle

Bouwbedrijf Geertse is vast niet het enige bedrijf dat kunststof kozijnen in de regio Westkapelle levert en plaatst. Maar wij zijn wel het enige bedrijf waarvan de oorsprong in 1900 ligt. We zijn een echt en hecht familiebedrijf dat uitsluitend werkt met vakmensen. Vakkundigheid, kwaliteitsmaterialen, korte lijnen en scherpe prijzen staan bij ons centraal.

Kunststof kozijnen Westkapelle bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.