Verbouwing woning Vlissingen

  • De oorsprong van bouwbedrijf Geertse ligt al in 1900
  • Verbouwen van woningen en panden voor bedrijven en particulieren
  • Een succesvol project begint met een goed ontwerp
  • Gespecialiseerd in de realisatie van constructiewerkzaamheden
  • Materialen van een hoogwaardige kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Aangesloten bij BouwGarant: hét keurmerk in de bouw

De verbouwing van uw woning regio Vlissingen laat u natuurlijk het liefste over aan een professioneel en ervaren bedrijf. Bouwbedrijf Geertse is zo’n bedrijf. Wij werken uitsluitend met de beste mensen en de beste materialen. Samen maken we uw verbouwing woning Vlissingen tot een groot succes.

 

Verbouwing woning Vlissingen
Verbouwing woning Vlissingen

 

Verbouwing woning Vlissingen – start met een goed ontwerp

Bij verbouwing woning Vlissingen komt een heleboel kijken. En u wilt natuurlijk van tevoren graag weten wat allemaal. Hoe selecteert u de juiste aannemer, welk bouwbedrijf schakelt u in en wat kunt u eventueel zelf doen? Het grote voordeel van het inschakelen van Bouwbedrijf Geertse is dat wij altijd starten met een goed ontwerp, een plan van aanpak. Want goed meet- en tekenwerk is onmisbaar. Hierdoor weet zowel u als wij gedurende de hele verbouwing waar we aan toe zijn. Wij zijn van mening dat een succesvolle verbouwing begint met een goed ontwerp.

 

Voor verbouwingen en nieuwbouwtrajecten

Bij ons bent u niet alleen voor de verbouwing woning Vlissingen aan het juiste adres. Ook nieuwbouwprojecten, prefab cascobouw, vervangen en plaatsen van kozijnen, aan- en uitbouw pakken wij met beide handen aan.

Bent u benieuwd wat wij voor de verbouwing van uw woning in de regio Vlissingen kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een kennismakingsgesprek bij u thuis bespreken we graag de voordelen.